Haal- en brengservice

Bij Derks Tuinmachines bieden we een handige haal- en brengservice voor uw tuin-, park- en reinigingsmachines. Wij begrijpen dat het soms lastig kan zijn om deze machines zelf te vervoeren, vooral als u geen geschikt transportmiddel heeft. Daarom beschikken wij over een bedrijfsbus (met aanhangwagen) en een meubelbak, waarmee wij uw machines veilig en efficiënt kunnen vervoeren.

Onze haal- en brengservice is eenvoudig te regelen. U kunt telefonisch of bij ons in de winkel een afspraak maken en wij halen de machine op de afgesproken datum en tijd bij u op. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de machine op professionele wijze wordt vervoerd naar onze werkplaats, waar onze ervaren monteurs de machine grondig nakijken en eventuele reparaties uitvoeren.

Wanneer de reparatie is voltooid, brengen wij de machine weer bij u terug. Dit bespaart u tijd en moeite en zorgt ervoor dat uw machines snel weer operationeel zijn. Bovendien kunt u erop vertrouwen dat uw machines in goede handen zijn bij ons, omdat wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis van zaken.

Als u gebruikmaakt van onze haal- en brengservice, kunt u ervan uitgaan dat wij snel en professioneel te werk gaan. Wij zorgen voor een goede communicatie en transparantie gedurende het proces. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw machines op te laten halen. Onze haal en brengservice kan kosten met zich meebrengen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

tuinmachines

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier. Wij zullen uw offerte aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

U kunt ook langskomen bij onze showroom in Uden. 

Derks Tuinmachines
Erfstraat 7
5405 BE  UDEN