Verhuuraanvraag formulier

Zie onderstaand ons verhuur assortiment met daarbij de prijzen.

Wij zullen contact met u opnemen om de verhuurprijs en verhuur van apparatuur te bevestigen.

Verhuur tuinmachines regio Uden

Zie onderstaand onze verhuurlijst. Onder aan de pagina vindt u voorbeeld afbeeldingen ter verduidelijking. De afbeeldingen zijn niet altijd identiek aan de verhuurmachine. Alle prijzen zijn excl. brandstof. Bij huur van een machine wordt er om uw legitimatie gevraagd.

 • Onkruidbestrijder Milieuvriendelijk

  Onkruidbestrijder op milieu vriendelijke wijze door middel van de Meclean Weedplus functie. U heeft alleen een wateraansluiting en 230V aansluiting nodig.Het verwarmingselement werkt op (Bio-)diesel.
  Prijs: Halve dag: -
  Hele dag: €90,- (Excl. brandstof)
  Weekend: Op aanvraag
  Week: Op aanvraag

 • Onkruidbestrijder Milieuvriendelijk Aanhanger

  Onkruidbestrijder op milieu vriendelijke wijze door middel van de Meclean Weedplus functie. Deze machine staat op een aanhanger met een 1000L watertank en is optioneel mogelijk met aggregaat en aanhanger.
  Prijs:
  Op aanvraag

 • Onkruidborstel machine benzine

  Prijs:
  Halve dag: €55,- (incl. 1 set borstels)
  Hele dag: €80,- (incl. 1 set borstels)
  Weekend: Op aanvraag
  Week: Op aanvraag
  Borstelset: €23,60

 • Strooier (Duw/Getrokken)

  Strooier voor kunstmest of zout (voor achter de zitmaaier of duwmodel) Prijs:
  Halve dag: €10,-/€25,-
  Hele dag: €15,-/€40,-
  Weekend: Op aanvraag
  Week: Op aanvraag

 • Veegmachine benzine

  Prijs: Halve dag: -
  Hele dag: €55,-
  Weekend: Op aanvraag
  Week: Op aanvraag

Wilt u gewoon even lekker aan de slag in de tuin, of heeft u een groot tuinproject op de planning staan? De juiste tuinmachines maken uw klus een stuk gemakkelijker. Bij Derks Tuinmachines hebben we een groot aanbod aan verschillende tuinmachines in de verhuur. Onze experts helpen u met het kiezen van het juiste apparaat, zodat u snel aan de slag kunt. Bij Derks Tuinmachines vinden wij topkwaliteit belangrijk, dus verhuren wij enkel tuinmachines van topmerken als Husqvarna, Honda, Meclean, Eliet, Lumag, Limpar en Silky.

Wij merken dat veel van onze klanten de tuinmachines om twee redenen huren. De eerste groep bestaat uit klanten die de machines simpelweg niet vaak nodig hebben. Slechts één- of tweemaal per jaar. Het is dan zonde om een dure machine aan te schaffen, die waarschijnlijk ook nog eens in de weg staat in uw schuur, garage of tuin. Een andere reden dat klanten kiezen voor huur in plaats van koop, gaat om het uitproberen. De aankoop van een tuinmachine is een relatief grote aankoop. Het is geen gek idee om de tuinmachine dan eerst even uit te proberen, door hem een keer te huren. Daarna kunt u de machine altijd nog aanschaffen. 

Soorten tuinmachines

Of u nu de tuin wilt opknappen of van plan bent een nieuwe tuin aan te leggen – in elke situatie zijn er machines te huur, die de klus (deels) voor u klaren. Bij Derks Tuinmachines hebben we de meest gebruikte tuinmachines op voorraad voor de verhuur. Gaat u uw gazon eens goed aanpakken? Dan kunt u vast onze verticuteermachines, grasmaaiers, robotmaaiers, kantensnijders, strooiers of beregeningspompen goed gebruiken. 

Of gaat u de heggen eens goed onder handen nemen? Na een goede snoeibeurt ziet de heg er weer als nieuw uit. Een snoeimachine neemt u het werk uit handen, en zorgt voor een netjes en egaal resultaat. Wij hebben verschillende heggenscharen, kettingzagen en ander snoeigereedschap in ons aanbod. Maar ook voor verhuur van hakselaars en houtklovers kunt u bij ons terecht. 

Ook voor uw bestrating bent u bij Derks Tuinmachines aan het juiste adres. U hoeft geen dure machines aan te schaffen. Voor een klein bedrag bent u klaar. Kijk voor uw bestratingsklussen eens naar onze trilplaten, zaagtafels of doorslijpers. 

Op zoek naar andere producten? Ons aanbod is groot. Of u nu op zoek bent naar een compressor, generator of kloofmachine: wij hebben het. Neem eens contact op met onze experts, zij helpen u graag met het vinden van de juiste machine voor uw tuin. 

Showroom

Wilt u de machines liever eerst even zien? Kom dan eens langs in onze showroom in Uden! Wij zijn dé expert op het gebied van verhuur van tuinmachines in Uden en omstreken. 

In onze showroom laten wij u graag de machines zien. Wij vertellen u met plezier over de mogelijkheden. Zo keert u weer tevreden terug naar huis. Uiteraard met een passende gehuurde tuinmachine voor in uw tuin. 

Over Derks Tuinmachines

Derks Tuinmachines is dé specialist op het gebied van tuinmachines en reinigingsmachines in de regio Uden en Veghel. Wij zijn al ruim 25 jaar actief in de verkoop en verhuur van nieuwe- en gebruikte tuinmachines, uitsluitend van topmerken zoals Husqvarna, Honda, Meclean, Eliet, Lumag, Limpar en Silky. Wij hebben een ruim aanbod van loopmaaiers, zitmaaiers, robotmaaiers, accumaaiers en bosmaaiers, maar ook kettingzagen, veegmachines, hogedrukreinigers. Met daarnaast verschillende soorten tuingereedschap. Alles voor de verzorging van uw geliefde tuin. 

Ook voor reparatie, onderhoud en installatie van uw tuinmachines en reinigingsmachines kunt u terecht bij onze vaste monteurs in de werkplaats in Uden. Wat u ook nodig heeft, uw tuinmachine is bij ons in goede handen. 

Service

Wij zijn pas tevreden als u de juiste machine voor het onderhoud van uw tuin heeft gevonden. Wij helpen u dan ook graag in het maken van een keuze aan de hand van uw wensen. Met ons ruime aanbod vinden we altijd de juiste machine voor uw tuin. 

Derks Tuinmachines staat dan ook voor de allerbeste service. Ophalen en bezorgen is mogelijk. Wij zorgen voor de reparatie of het onderhoud van uw machine. Zo kunt u snel aan de slag in uw tuin. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

tuinmachines

Vraag vrijblijvend een offerte aan via het formulier. Wij zullen uw offerte aanvraag zo snel mogelijk verwerken.

U kunt ook langskomen bij onze showroom in Uden. 

Derks Tuinmachines
Erfstraat 7
5405 BE  UDEN